אוניברסיטת חיפה עיריית חיפה CJP JCRC שותפות חיפה בוסטון Haifa Boston Connection JCRC CJP Haifa Municipality University of Haifa
דף הבית | אודותינו | חיפוש | צור קשר | קישורים |

החברה האזרחית היא המרחב שבין האדם הפרטי והמדינה. במרחב זה אנו מגשימים באמצעות התארגנויות שונות תפיסות עולם מגוונות. במרחב זה פועלות הקבוצות השונות על-מנת לקדם שינוי חברתי, לספק צרכים חברתיים ותרבותיים ולהתמודד עם האתגרים שמציבה המציאות החברתית.

בניית מרחב חברתי זה, כך שיאפשר ויקדם השתתפות, סובלנות, ניידות חברתית, זכויות אדם בסיסיות, סולידאריות וכנות, מהווה יעד שיש במימושו כדי לתרום לרווחת כולנו. הארגונים השונים המאכלסים את החברה האזרחית – הארגונים הלא ממשלתיים, העמותות והאגודות השונות, הגופים הפועלים ללא מטרת רווח וארגוני המתנדבים השונים – נוטלים כולם חלק חשוב בהתמודדות החברה בישראל מול האתגרים כבדי המשקל הניצבים בפניה.

לאור המציאות המורכבת בה אנו חיים מצאנו לנכון לפעול יחדיו על מנת להקים מאגר נתונים שיכיל מידע על כל ארגוני החברה האזרחית המצויים והפועלים בתחומה של העיר חיפה. מטרתו המרכזית של מאגר הנתונים היא להקל על הנגישות של הציבור לארגונים השונים המסייעים לו, באמצעות מתן במה ציבורית אשר תאפשר לכל ארגון ליידע את הציבור הרחב ואת שאר הארגונים הפועלים בתחומו על עצם קיומו, על מטרותיו ועל פעילותיו, וכן ליצור קשר עם תורמים או מתנדבים פוטנציאלים.

מאגר הנתונים המצוי באתר מאפשר לארגונים השונים ליצור קשר זה עם זה לצורך תאום פעילויות. כמו כן מאפשר המאגר לבצע מחקר אקדמי הבוחן את ארגוני החברה האזרחית בחיפה.

האתר זמין לשימושו החופשי של הציבור הרחב ללא תשלום. הנתונים מוזנים בעברית ובאנגלית, כך שמתאפשרת חשיפה לתושבי מרחב חיפה ולגופים מעוניינים בחו"ל. האתר פועל על-פי חלוקה לנושאי פעילות כפי שפותחה על-ידי מוסדות מחקר בינלאומיים.
הפרויקט הוא פרי יוזמה ועשייה משותפת של גופים שונים ובהם אוניברסיטת חיפה, עיריית חיפה, מועצת ארגוני המתנדבים בחיפה ושותפות חיפה-בוסטון.

האתר איננו אתר ממשלתי. קבצי הנתונים מצויים על שרתי האוניברסיטה. לפיכך גם גופים ביקורתיים מוזמנים להירשם. עם זאת, גופים שאינם עומדים בתנאי השימוש, כגון גופים הפועלים למטרות לא חוקיות, מנועים מלהירשם.

בהכנת האתר עסקו רבים, רובם בהתנדבות, והושקע מאמץ רב. תכנות ועיצוב האתר בוצעו בהתנדבות על ידי יותם ורד.

צוות האתר מאחל לכם שימוש מועיל ומהנה

כאן תוכלו למצוא את כל הארגוניים האזרחיים בעיר חיפה. ניתן לבצע חיפוש לארגונים העוסקים בנושאים שונים. תוכלו לצפות בפרטי הארגונים ודרכי יצירת הקשר עימם.

כאן תוכלו לחפש מקום התנדבות לפי חתכי התענינותכם, מיקומכם בעיר והשעות הפנויות שלכם.

ברוכים הבאים !
הקלידו את השם והסיסמה שקיבלתם והכנסו לאתר כדי לעדכן את פרופיל הארגון שלכם או כדי להוסיף מודעת מתנדבים.
שם:
סיסמה:
פעם ראשונה באתר ?
איבדתם את הסיסמה ?
לטופס הרשמה
מדריך לשימוש באתר (pdf)
חפש ארגון:

חיפוש מתקדם

© כל הזכויות שמורות לחברה האזרחית בחיפה, תנאי שימוש האתר נראה במיטבו בדפדפן אקספלורר של מיקרוסופט
Site By